ΝΕΑ

Επιστροφή
photo

Συνεργασία με Agarch+ Architects - 100% Hotel Show 2016

Φεβρουάριος 2 2017

Με αφετηρία την έκθεση 100% Hotel Show 2016, η A&G συνεργάστηκε με το αρχιτεκτονικό γραφείο agarch + architects για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του εκθεσιακού τους περιπτέρου, όπου παρουσίασαν την πρότασή τους για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου - 100% made in Greece Room+ by agarch+ architects.
 
Το δωμάτιο εντυπωσίασε το κοινό, αφού βασισμένο πάνω σε μία πρόταση εμπνευσμένη από την εικόνα-θέα του ελληνικού τοπίου, τις ντόπιες υφές και την οικεία κατασκευαστική παράδοση, κέρδισε τα βλέμματα των επισκεπτών. Σε αυτό συντέλεσε και η συνεργασία του γραφείου agarch + architects με 100% ελληνικές εταιρείες που παράγουν φυσικά υλικά βασισμένα σε εντόπιες τεχνικές και κατασκευασμένα στην Ελλάδα.
 
Το αρχιτεκτονικό γραφείο έχει βραβευτεί στο παρελθόν στα πλαίσια των 100% Hotel Design Awards 2015 για το σχεδιασμό του ξενοδοχείου “Ekies All Senses Resort” στη Βουρβουρού Χαλκιδικής, με το βραβείo “Καλύτερο Ξενοδοχείο Διακοπών”, το βραβείο “Καλύτερο Landscape”, το βραβείο “Κοινού” και το ειδικό βραβείο “Kριτικής Επιτροπής για τη Συνολική Βαθμολογία.”